Fin5 2016

 

Ilmoittautumisen loppukiri alkaa

Julkaistu 24.05.2016
MM mitalistit ottavat mittaa toisistaan H21E sarjassa.

 Fin5 suunnistusviikon järjestelyt etenevät vauhdilla. Ratamestareiden työ alkaa olemaan loppusilausta vaille valmis. Rastipisteet ovat merkittyinä maastoissa ja radat ovat saaneet lopulliset muotonsa. Nyt rastipisteet enään odottavat rastilippuja ja leimasimia, sekä tietysti 10. -16.7 maastoissa kilpailevia suunnistajia. 

 Suunnistajia onkin ilmoittautunut ympäri maailman. Pohjoismaista aina Japaniin ja Hong Kongiin asti, joten kilpailuista on tulossa hyvin kansainväliset. Tämän lisäksi kilpailuista on tulossa myös hyvin tasokkaat, sillä löytyyhän listoilta jo sellaisia nimiä kun yhden MM kullan ja kahden pronssin omaava Edgars Bertuks ja Kahden MM pronssin omaava Frederic Tranchand. Tämän lisäksi mukana ovat tietenkin kovat suomalaiset. Suomen EM joukkueen edustaja ja maajoukkueurheilija Olli-Markus Taivainen, sekä kahden MM kullan, viiden MM hopean ja yhden MM pronssin saavuttanut Jani Lakanen. Tähän kun lisätään eliittien sprinttiin osallistuvat Suomen tulevat MM sprintterit, niin kattaus pääsarjoihin on huikea.

 Fin5 suunnistusviikon ilmoittautumisessa alkaakin loppukiri sillä ilmoittautuminen sulkeutuu 31.5. Fin5 suunnistusviikko ei ole vain kilpailuviikko vaan myös kuntoiluviikko, sillä Fin5 suunnistusviikolla on mahdollisuus kuntosuunnistaa Avoimissa sarjoissa joka päivä. Tarjoamme näin jokaiselle kuntosuunnistuksesta innostuneelle mahdollisuuden viedä harrastuksensa uudelle tasolle ja suunnistaa samoilla rasteilla kuin kilpailijat. Ennen kaikkea Fin5 suunnistusviikko on huikea lomaviikko. Oheisohjelmasta löytyy tekemistä ja kokemista jokaiselle. 

Tervetuloa Haminaan 10.-16.7. Facebook