Fin5 2016

Avoin kuntosprintti

HUOM!!! ilmoittatumisaika Irmassa jatkettu sunnuntaihin asti (10.7).

Fin5 suunnistusviikon välipäivänä, tiistaina 12.7. Rannikkorastit järjestävät avoimen sprinttisuunnistuksen. Suunnistusalueena toimii Karhulan keskusta moottoritien molemmin puolin ja tapahtumakeskus on Karhulan keskuskentällä. Kevään aikana valmistunut sprinttikartta (1:4000, käyräväli 2 m) on käytössä ensi kertaa. Näin loma-aikana lähtö avataan poikkeuksellisesti klo 13 ja suljetaan klo 17.

Tarjolla on kolme ratavaihtoehtoa:

- Pitkä sprintti (3 - 4 km)

- Lyhyt sprintti (2 - 3 km)

- Lasten rata (0,5 - 1 km)


Lapsille tarkoitettu rata kulkee kokonaisuudessaan Karhulan keskuskentän alueella, jossa ei ole liikennettä, joten rata on turvallinen pienillekin lapsille.

Osallistujamäärän arvioimiseksi ilmoittautuminen ja osallistumismaksu pyydetään tekemään Irman kautta viimeistään 7. heinäkuuta. Jos olet jo maksanut Rannikkorastien kausikortin tai sarjalipun, ei ilmoittautumista tarvita. Joitain karttoja on varattu ostettavaksi myös tapahtumapaikalta. Osallistumismaksu on aikuisilta 6 euroa, alle 20-vuotiaat suunnistavat ilmaiseksi.

Urheilukentän parkkipaikalle mahtuu pieni määrä autoja. Sen täytyttyä paikoitus tapahtuu omatoimisesti Karhulan keskustan julkisilla pysäköintipaikoilla.

Tapahtumapaikan katuosoite on Urheilukatu 3, Kotka

Tervetuloa sprinttaamaan!

Lisätiedot: www.rannikkorastit.fi

Karhulan sprintistä on nyt julkaistu ratamestarin ennakko Rannikkorastien sivuilla, www.rannikkorastit.fi.

Facebook