Fin5 2016

Hurmaava Hamina

Tervetuloa ystävälliseen merenrantakaupunkiin!

Hamina on viehättävä, yli 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän.

Aisti Haminan historia ja elinvoimainen nykypäivä kaupungin kaduilla ja kujilla. Tutustu palveluihin ja mukavaan asumiseen, ihastu tapahtumiin ja vapaa-ajantarjontaan.

Tervetuloa Hurmaavaan Haminaan – kauniiseen ja ystävälliseen
merenrantakaupunkiin!

Lisätietoa Haminan nähtävyyksistä löytyy Visit Haminan sivuilta.

Oheisohjelmaopas

Tästä linkistä löydät oppaan josta löytyy oheistapahtumia Haminassa.

Tattoo Logo jpg (kopio)

Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali

Kansainvälinen Hamina Tattoo on jo perinteeksi muodostunut sotilas­musiikkifestivaali, jolle historiallinen linnoituskaupunki Hamina luo hie­not puitteet. Tapahtumaviikolla kaupungin kadut ja puistot täyttyvät yleisöstä, joka saa nauttia sotilassoittokuntien konserteista, paraatista sekä upeista marssishow-esityksistä. Seuraava Hamina Tattoo järjestetään 1.-6.8.2016.http://www.visithamina.fi/fi/hamina%20tattoo

Kaakko135°

Kaakko135° matkailualue eli Haminan ja Kotkan kaupungit sekä Pyhtään, Miehikkälän ja Virolahden kunnat tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.
Tietoa matkailu- ja palvelutarjonnastamme löydät www.kaakko135.fi ja tapahtumakalenteriamme voit seurata http://www.kaakko135.fi/kaakon-kalenteri

Kärkikohteidemme lisäksi Itäinen Suomenlahti saarineen, Etelä-Suomen suurin joki, Kymijoki koskineen ja lohiapajineen, Valkmusan suoalueen kansallispuisto, Salpapolulla ainutlaatuisella tavalla yhdistyvä sotahistoria sekä Haminan ja Kotkan upeat kaupungit puistoineen tarjoavat luonto- ja aktiviteettielämyksiä parhaimmillaan.

Ilmakuvaasemakaava (kopio)

(kuva: Haminan kaupunki)

Facebook